banner

PORTFOLIO

De ABC-Fabriek heeft vooral semioverheidsorganisaties als opdrachtgevers met name binnen de sectoren gezondheidszorg, welzijn en onderwijs.

Opdrachtgevers:

Voorbeelden

1 Vernieuwde website van De Nederlandse Onderzoekschool voor Astronomie (NOVA). De ABC-Fabriek schreef de teksten over de observatoria en de instrumenten waarmee astronomen het heelal bestuderen.
Drugsinfo

Drugsinfo.nl is speciaal bedoeld voor jongeren en voor ouders van kinderen die met drugs experimenteren. De ABC-Fabriek verzorgde de eindredactie van deze site waarop zeer veel informatie staat over drugs.

Indigo

www.indigo.nl Website met preventieproducten voor mensen met lichte psychische klachten. De ABC-Fabriek schreef de teksten voor de cursussen in opdracht van Altrecht Geestelijke Gezondheidszorg. Deze teksten zijn ook gebruikt voor brochures.

Trimbos

Trimbos.nl biedt veel informatie over psychische stoornissen en verslaving, zowel voor algemeen publiek als voor professionals in de zorg. De ABC-Fabriek verzorgde de webredactie voor delen van deze zeer uitgebreide kennissite van het Trimbos-instituut.

Kopstoring www.kopstoring.nl Website voor kinderen van ouders met psychische problemen (KOPP) met informatie, ervaringsverhalen, een forum en een e-mailservice. De ABC-Fabriek herschreef de teksten van deze site.

 

Una casa particulare

Una casa particolare is een agentschap dat vakantiehuizen verhuurt in Italië. De ABC-Fabriek ontwierp en bouwde de site en verzorgt de webredactie.

Gostelie

Gostelie.nl is het virtuele atelier van kunstenaar Emmy Gostelie. De ABC-Fabriek ontwierp en bouwde de site en verzorgt de webredactie.

Kik dierenarts

dr Marja Kik is dierenarts speciaal voor reptielen en amfibieën. De ABC-Fabriek ontwierp en bouwde de site en verzorgt de webredactie.

© De ABC-Fabriek, Utrecht '99 - '18